Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

24.09.2021 15:05

Центр розвитку підприємництва Мирноградського міського центру зайнятості

614dc02d306e8__Дизайн-без-названия-(2).jpg

Цього тижня в Центрі розвитку підприємництва Мирноградського міського центру зайнятості спільно з  Покровським сервісним центром Пенсійного фонду Донецької області було проведено  вебінар для осіб, які бажають займатись підприємницькою діяльністю.

Заступниця начальника відділу активної підтримки безробітних  Ірина Молодоря  ознайомила присутніх з актуальними грантовими  програмами, надала індивідуальні консультації та роз’яснення щодо ведення підприємницької діяльності та  структури бізнес – плану.

В свою  чергу провідний спеціаліст Головного управління Пенсійного фонду в Донецькій області Ганна Басова зосередила увагу присутніх на тому, що впровадження електронних сервісів дозволяє зменшити час на особисте відвідування Пенсійного фонду та забезпечує максимально комфортні умови для отримання послуг.

Після закінчення вебінару Ганна Басова  надала консультації та роз’яснення для фахівців Мирноградського міського центру зайнятості, щодо користування  вебпорталом  електронних послуг Пенсійного фонду України та наглядно продемонструвала, як працює сервіс «Електронна трудова книжка».

Дизайн-без-названия-(1).jpg Дизайн-без-названия-(3).jpg Дизайн-без-названия.jpg