Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

30.09.2021 16:34

Семінар для психологів закладів освіти м. Мирноград

6155bdafcf3a9__Дизайн-без-названия.jpg

29 вересня  в Мирноградському міському центрі зайнятості   відбувся семінар  для психологів закладів освіти  м. Мирноград стосовно профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю.

Метою заходу було  ознайомлення присутніх  з можливістю проходження тестування за допомогою сучасного сервісу, який можна запустити прямо у браузері Вашого комп'ютера – на веб-базованій платформі «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа». Платформа викликала неабиякий інтерес присутніх, особливо можливість дистанційно у онлайн форматі самостійного тестування учнів без відвідування центру зайнятості.  Фахівчиня центру зайнятості Ірина Молодоря ознайомила освітян з  мобільним додатком «Центр профорієнтації» та ознайомила з іншими онлайн сервісами служби зайнятості.

Також під час семінару було обговорено шляхи подальшої співпраці з навчальними закладами, а саме проведення профорієнтаційних уроків для школярів, професіографічних екскурсій на підприємства, профінформаційних семінарів для батьків та надання індивідуальних профконсультацій учням, у тому числі із використанням результатів профдіагностичного тестування з метою правильного вибору професії.

Учасники були вдячні за надану інформацію та корисні онлайн ресурси і домовилися про подальшу співпрацю щодо проведення професійної орієнтації  для школярів в умовах карантинних обмежень.

Дизайн-без-названия-(1).jpg Дизайн-без-названия-(2).jpg