Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

04.10.2021 14:32

Всебічна підтримка та індивідуальний супровід підприємців

615ae6b8b7d04__Дизайн-без-названия-(3).jpg

В рамках проведення декади «Зустрічі з підприємцями»  фахівці Мирноградського міського центру зайнятості  відвідали підприємців, які відкрили власну справу за сприянням служби зайнятості.

Саме такі зустрічі створенні для того, щоб поділитися прикладами досягнення успіху у кризових ситуаціях та надихнути підприємців на нові звершення й ініціативи. Під час зустрічей фахівці надали інформацію щодо послуг служби зайнятості, які сприяють розвитку бізнесу та створенню нових робочих місць, новітні сервіси служби зайнятості, актуальні грантові програми  та про можливості компенсації єдиного внеску роботодавцям, які працевлаштовують безробітних за направленням служби зайнятості.

Кожен з підприємців залюбки поділився розповіддю про свої досягнення, створені нові робочі місця, перемоги у грантових програмах, розширення видів діяльності та збільшення виробничих потужностей.

Також фахівці надали консультації щодо виявлених проблемних питань підприємців, такі як подання податково-бухгалтерської звітності. В свою чергу фахівчиня центру зайнятості Ірина Молодоря запропонувала провести семінар в рамках роботи Центру розвитку підприємництва із залученням представників установ і організацій, які надають кваліфіковані консультації.

 «Для служби зайнятості роботодавець завжди залишається клієнтом номер один. Підтримка підприємницької ініціативи клієнтів служби зайнятості та індивідуальний інформаційно-консультаційний супровід підприємців–початківців є одним з пріоритетних напрямків служби зайнятості та дієвим механізмом сприяння розвитку бізнесу та створення нових робочих місць. Наші фахівці і надалі будуть робити все можливе, щоб підтримувати наших клієнтів на шляху до втілення власних бізнес-ідей та працевлаштуванню безробітних», -  наголосила під час зустрічі директор Мирноградського міського центру зайнятості  Наталія Базилевич.

Дизайн-без-названия-(1).jpg Дизайн-без-названия-(6).jpg Дизайн-без-названия-(7).jpg