Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

08.10.2021 15:18

Наближення послуг служби зайнятості до жителів Мирноградської об’єднаної територіальної громади

6160378bcaa1d__Дизайн-без-названия-(1).jpg

Співпраця служби зайнятості не обмежується наданням послуг в приміщенні Мирноградського міського центру зайнятості. Зокрема, здійснюються виїзні прийоми безпосередньо на території об’єднаних територіальних громад, які допомагають зробити послуги максимально доступними, наближеними до жителів віддалених куточків громади та такими, що відповідають сучасному ритму життя і формам співпраці з роботодавцями та шукачами роботи.

7 жовтня директорка Мирноградського міського центру зайнятості Наталія Базилевич надавала індивідуальні консультації жителям найвіддаленішого куточка Мирноградської громади - селища Красний Лиман. Під час зустрічі громадян, які прийшли на консультацію, було проінформовано про стан регіонального ринку праці, актуальні вакансії, послуги служби зайнятості, зокрема про порядок реєстрації безробітних, умови участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру, проходження професійного навчання, можливості електронних сервісів тощо.Тим, хто потребував, було надано адресну допомогу відповідно до особистих обставин.

Подібні виїзні прийоми вже стали звичайною формою роботи служби зайнятості. Такий формат послуг позитивно оцінили жителі громади, адже, цього разу звучали словами вдячності за вирішенні питання, які виникали під час минулого відвідування. Саме в такі моменти приємно усвідомлювати, що служба зайнятості працює для людей і йде в правильному напрямку.

 

Дизайн-без-названия.jpg Дизайн-без-названия-(2).jpg