Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

28.10.2021 16:42

Актуальні питання ведення бізнесу

617aa926b61e2__Дизайн-без-названия-(9).jpg

В рамках регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Донецькій області (на 2021-2022 роки) за ініціативи департаменту економіки Донецької обласної державної адміністрації було організовано навчальні семінари з актуальних питань ведення бізнесу для підприємців-початківців і представників малого та середнього бізнесу, які вже мають досвід ведення підприємницької діяльності.

За підтримки Донецького обласного центру зайнятості 26 жовтня тренер - психолог Ніна Малина  та бізнес-тренер  Валерій  Алтунін провели семінар-тренінг  «Ідея на мільйон» у Мирноградському міському центрі зайнятості.

У заході прийняли участь  підприємці  Мирнограду, які бажали підвищити рівень знань та власні професійні компетенції з питань ведення бізнесу.

«Актуальні питання ведення бізнесу - це не тільки про алгоритми ведення бізнесу, законодавство, податки та облік. Це про все, що хвилює підприємця: від ідеї, структури ведення власної справи до ресурсів і можливостей», - зазначила Ніна, відкриваючи захід.

Команда професійних бізнес-тренерів поділилась корисними знаннями з бізнес планування і управління ризиками, надала інформацію про фінансові бізнес - інструменти та правові аспекти ведення підприємництва. Тренінг пройшов у дружній атмосфері і підприємці охоче ділилися своїм досвідом,  обговорювали проблеми, які виникають в ході  роботи.

Час сплинув швидко і дуже продуктивно. Сподіваємось, що знання, отримані під час тренінгу, стануть у пригоді всім учасникам. Висловлюємо щиру подяку тренерам та підприємцям за активну участь у тренінгу і сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

617aa92525520.jpg 617aa92525f74.jpg