Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

21.02.2024 10:51

Звернення Володимира Зеленського до учасників слухання Гельсінської комісії США

65d5b9be8e664__maxresdefault.jpg

«Немає такого злочину проти людяності й життя, який би ще не скоїла путінська Росія й ті, хто працює на її божевільного диктатора.

Світ бачив спалені російською армією українські міста й села. Кожен у світі принаймні чув про масові вбивства, які неминуче йдуть за російським триколором по окупованій території. Неможливо змиритися з болем сімей, які були розділені путінською війною та депортацією українських дітей. Ми також не повинні забувати про мільйони українців, які виживають під російською окупацією, позбавлені навіть елементарних людських прав.

Хай на шляху правосуддя не буде перешкод! Так само як нацизм, має бути засуджена й путінська держава. Я закликаю всіх, хто має змогу прискорити настання реального миру».

Звернення Володимира Зеленського до учасників слухання Гельсінської комісії США на тему «Притягнення Росії до відповідальності за воєнні злочини проти України: Уроки Нюрнберга». Засідання відбулося в історичному місці – аудиторії № 600, де відбувалося слухання щодо притягнення до відповідальності нацистських злочинців.