Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

12.03.2024 09:47

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 747-го дня війни.

65f00890e2b46__picture.jpg

«Сьогодні більшу частину дня – військові, воєнні питання. Перше – Ставка. Детальні доповіді щодо кожного напрямку на фронті, від Купʼянська до Херсонщини. Головком, начальник Генштабу, командувачі за напрямками, Міністерство оборони. Зараз військові працюють над стабілізацією наших позицій на фронті. І це в умовах, коли постачання від партнерів усе ще суттєво обмежене.

Я дякую кожному солдату й командиру – усім нашим воїнам, які забезпечують нашу оборону, наші фронтові дії своєю силою та стійкістю. І дякую кожному підприємству тут, в Україні, та всім спільним виробництвам з партнерами за незмінне нарощування нашого власного постачання, за таку потрібну зброю для нашої незалежності: дрони, снаряди, гармати, техніку.

Також на Ставці була доповідь щодо будівництва фортифікації. Більш ніж 2 тисячі кілометрів завдань, зміцнення вже створеної фортифікації та створення нової, щонайменше три лінії нашої сили. Розроблені відповідно до загроз. Усі необхідні ресурси задіяні, і це персональна відповідальність урядовців, обласних керівників та військових – за результат. Результат має говорити сам за себе своєю надійністю – для кожного солдата».