Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

16.11.2021 13:47

Правильно обрана професія – успішне майбутнє

61939a82b5f16__Дизайн-без-названия.jpg

Сьогодні в рамках роботи клубу «Територія розвитку»  Мирноградського міського центру зайнятості відбувся профорієнтаційний інтерактивний захід  для учнів 10-х класів ЗЗСО  I-II ступенів – ліцею «Гармонія» Мирноградської міської ради. 

Під час заходу учні були проінформовані про послуги, що надає служба зайнятості з питань вибору професії з урахуванням особистісних характеристик людини та попиту на ринку праці. Висвітлювалися основні складові свідомого вибору професії через формулу «Хочу, Можу, Треба». Було обговорено про фактори, які впливають на вибір майбутньої професії та помилки при їх виборі.

Також заступниця начальника відділу активної підтримки безробітних Ірина Молодоря  презентувала учням профорієнтаційну платформу «Моя професія: консультаційна мережа». «Платформа «Моя професія» надає змогу дистанційного тестування та дає можливість пізнати свої професійні інтереси та цінності, рівень розвитку інтелекту та психологічні особливості онлайн», - наголосила Ірина.

Учасники заходу зацікавились новими можливостями тестових методик та виявили бажання скористатись вищезгаданою платформою.

61939a81605b7.jpg