Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

24.11.2021 16:52

Міні-ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю

619e520a1655d__Дизайн-без-названия.jpg

До Міжнародного дня людей з інвалідністю з 15 по 26 листопада у Донецькій області проводиться загальнообласна Декада зайнятості для осіб з інвалідністю.

В рамках цієї декади, 24 листопада в Мирноградському міському центрі зайнятості проведений міні-ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю та роботодавців в дистанційному форматі з використанням платформи ZOOM.

На ярмарку були представлені вакансії Комунального некомерційного підприємства «Мирноградська центральна міська лікарня» Мирноградської міської ради, Товариства з обмеженою відповідальністю «Сіті-строй 2017», Товариства з обмеженою відповідальністю «Добропільське АТП», Товариства з обмеженою відповідальністю «ДЕМЗ».

Представники роботодавців детально розповіли учасникам ярмарку про підприємства, про розмір заробітної плати, про умови праці, про вимоги, які висуваються до претендентів на вакансії та наявність соціальних пакетів.

Шукачі роботи мали змогу підключитися до віртуальної онлайн-кімнати та поспілкуватися з роботодавцями, вакансії яких зацікавили, отримати відповіді на запитання,продемонструвати свої  ділові, психологічні якості та здібності.

Ознайомлюючи шукачів роботи з послугами служби зайнятості, які покликані прискорити процес працевлаштування та закріплення на підприємстві, начальник відділу активної підтримки безробітних Ганна Майборода зазначила: «Сьогоднішній захід націлений на підвищення конкурентоспроможності осіб з інвалідністю на ринку праці та їх працевлаштування».

Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Антоніна Хорушко надала інформацію про вакансії нашого регіону та висловила надію, що цей захід сприятиме вирішенню питання адаптації у суспільстві та підвищенню мотивації до праці осіб з інвалідністю.

619e52087a37c.jpg