Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

06.12.2021 10:53

У Мирнограді долучились до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

61add00838144__Дизайн-без-названия-(3).jpg

Сьогодні з метою привернення  уваги суспільства до проблем подолання насильства, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та в рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»  фахівці Мирноградського міського центру зайнятості  спільно з представниками Відділу сім’ї, молоді та спорту ММР та Мирноградського міського центру соціальних служб   провели семінар для клієнтів служби зайнятості.

Під час заходу  присутні  були проінформовані про ризики нелегальної трудової міграції, захист українців за кордоном. Були розглянуті  актуальні проблеми подолання домашнього насильства та насильства за ознакою статі, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.

Фахівчиня центру зайнятості Ганна Майборода презентувала найвідоміші шахрайські схеми, які застосовуються злочинними посередниками. Безробітні дізналися про те, на що потрібно звертати особливу увагу при працевлаштуванні за кордоном, де можна перевірити інформацію  про посередницьку структуру, куди необхідно звертатись за  допомогою.

По завершенню семінару слухачам було надано поради, які допоможуть не потрапити в пастку торгівців людьми, як за кордоном так і в межах своєї країни. Присутні отримали буклети з інформацією, як діяти у разі виявлення домашнього насильства, а також з адресами та телефонами установ, до яких можна звернутися за допомогою.

61add00697d77.jpg 61add00698769.jpg