Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

16.12.2021 11:46

Сьогодення та майбутнє сучасних громад очами школярів

61bb0b3e79755__Дизайн-без-названия-(6).png

15 грудня фахівчиня Мирноградського міського центру зайнятості провела для учнів 10 класу ЗЗСО №8, онлайн заняття для майбутніх підприємців в рамках роботи центру розвитку підприємництва.

Під час заняття школярі розв’язували завдання  та приймали участь в комплексі ігрових завдань «Громада  майбутнього». Підлітки із задоволенням ділились, які підприємства вони бачать в громаді  та планами їх розвитку. Виконуючи групове завдання навчалися роботі в команді, виховували організованість та дізналися про всі аспекти, пов'язаними з вибором бізнес-ідей.

Окрім цього, під час заходів розглянули платформу «Моя професія» та поповнили свої знання про світ професій, можливість вибору та актуальність професій на сучасному ринку праці.

«Однією з умов для кожної запланованої діяльності є прагнення кращого чи досконалішого майбутнього. Це безумовно буде передумовою змін, оскільки призведе до поступового переходу від, існуючого стану до бажаного», - наголосила заступниця начальника відділу активної підтримки безробітних Ірина Молодоря.

61bb0b3351dec.png 61bb0b33600fa.png 61bb0b33bdabb.png