Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

21.12.2021 15:53

Сучасні форми сімейного виховання та працевлаштування

61c1dda1df007__Дизайн-без-названия-_6_.jpg

Сьогодні для фахівців Мирноградському міському центрі зайнятості  проведено інформаційний семінар- навчання з питань підбору кандидатів у патронатні вихователі за участю начальниці служби у справах дітей Ганни Смикової.

Начальниця служби у справах дітей, ознайомила фахівців центру зайнятості з послугою патронату над дитиною, з критеріями відбору кандидатів у патронатні вихователі, особливостями створення та функціонування патронатних сімей.

«Це комплексна соціальна послуга, що дає змогу якнайкраще врахувати інтереси дитини, яка залишилась без батьківського піклування, гарантує їй сприятливе сімейне оточення, підтримує біологічну сім’ю на ранніх етапах кризи», - наголосила Ганна Смикова розповідаючи про патронатне батьківство.

Також присутніх ознайомили з Порядком оплати послуг патронатного виховання, наголошено на всіх деталях та фінансових аспектах існування патронатної сім’ї. На при кінці заходу, усім запропоновано в разі позитивного рішення, звернутися безпосередньо до Мирноградської служби у справах дітей для отримання більш детальної інформації.

61c1dd92ec869.jpg