Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

04.08.2020 05:01

Дотримуйтеся карантинних обмежень та протиепідемічних пересторог

5f28ebed277b2002410907.jpeg

З 1 серпня набула чинності нова постанова уряду, згідно якої Україна  поділяється на  чотири карантинні зони - зелена, жовта, помаранчева та червона. Центральна комісія  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій визначила регіони за рівнем поширення епідемічної небезпеки COVID-19.

«Зелена зона», статус якої має Донецька область на наступний тиждень передбачає: носіння масок в громадських місцях, проведення масових заходів не більше 1 особа на 5 м кв, заповненість залів у  кінотеатрах на 50 відсотків, перевезення пасажирів у громадському транспорті за кількістю місць для сидіння.

Перехід в ту чи іншу зону відбуватиметься при перевищенні показників 5 днів поспіль. 

Засідання Центральної комісії ТЕБ та НС буде проводитись кожної п'ятниці. За результатами аналізу ситуації в регіоні будуть визначатись рівні розповсюдження коронавірусу.

Задля запобігання різкого зростання захворюваності не  нехтуйте заходами безпеки: дотримуйтеся карантинних обмежень та протиепідемічних пересторог. Уникайте скупчень людей, використовуйте індивідуальні засоби захисту. Тільки так можна вберегти свої здоров'я та життя.