Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

13.01.2022 13:49

У Мирнограді визначали перспективи співробітництва з ТОВ Нова Пошта

61e012d8b8eea__Дизайн-без-названия-(5).jpg

Фахівці Мирноградського міського центру зайнятості з метою налагодження ефективної комунікації, спільного обговорення перспектив співпраці провели робочі зустрічі у відділеннях ТОВ «Нова пошта».

Роботодавцям було надано інформацію про послуги, які служба зайнятості надає роботодавцям: підбір кадрів, отримання компенсацій, стажування на робочому місці тощо. Особливий аспект було зроблено на можливість отримання послуг з використанням сучасних технологій: використання електроного кабінету роботодавця, участь в зум-конференції, скайп-співбесіди, проведення он-лайн співбесіди претендента на роботу з роботодавцем, ознайомлення з базою відеорезюме. 

Під час зустрічі директорка центру зайнятості  Наталія Базилевич зазначила: «Служба зайнятості володіє всіма сучасними інструментами надання послуг, які постійно розширюються. Останнім часом здобула надзвичайну популярність робота в форматі роботодавець-рекрутер-шукач роботи. Рекрутери центру зайнятості уважно вивчають потреби роботодавців та надають допомогу щодо укомплектування підприємств кваліфікованим персоналом, розміщують інформацію про вільні робочі місця на інтернет-ресурсах, аналізують професійні якості шукачів роботи, презентують кандидатів роботодавцю. Підтримка нових електронних сервісів та застосування рекрутингових підходів при підборі кадрів дозволяє оперативно і максимально якісно задовольнити потреби наших клієнтів – роботодавців».

61e01220de10c.jpg 61e0122129c67.jpg