Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

17.08.2020 08:26

Спільні цілі – спільні зусилля: за ініціативи податківців у Покровську відбувся «круглий стіл» з питань погашення боргу з єдиного внеску

5f3a3f788edea111304481.jpg

У Покровську фахівці Покровсько-Добропільського управління ГУ ДПС у Донецькій області провели «круглий стіл» з питань погашення боргу з єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) за участі представників територіальних об’єднаних управлінь Пенсійного фонду України у містах Покровську, Мирнограді, Селидове та Ясинуватського.      

Під час зустрічі обговорювались актуальні питання, пов’язані з наповненням Пенсійного фонду, шляхи поліпшення взаємодії в питаннях забезпечення спільних заходів щодо погашення заборгованості зі сплати єдиного внеску на територіях обслуговування. Обговорювались проблемні питання, що виникають у роботі та потребують спільних зусиль, а також шляхи їх вирішення.

Захід пройшов у форматі конструктивного діалогу та є запорукою подальшого розвитку співпраці між державними органами – підсумували хід зустрічі її учасники.