Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

20.01.2022 13:56

Спільна співпраця центру розвитку підприємництва та проектного офісу

61e94e6fa5b1e__Дизайн-без-названия-(12).jpg

18 січня в рамках проєкту "Проєктно-орієнтованого розвитку громад" ініційовано спільний захід проєктного офісу, за участю підприємиці Олени Брюховець, німецької організації "Help" та Мирноградського міського центру зайнятості.

Захід відбувся з метою розширення соціально-економічних можливостей вразливих груп населення України.

Спікери, грантери проєктів,  спілкувалися з присутніми про пріоритети програми, ознайомили із вимогами до участі у конкурсі, критеріями відповідності заявок та їх оцінюванням, пройшлися по заповненню аплікаційної форми та поділилися секретами її заповнення.

В презентації взяли участь 17 осіб, які є зацікавлені в отриманні підтримки для розвитку власної справи, бо частина з них є безробітними, а частина присутніх вже ведуть підприємницьку діяльність.

«Потенційні кандидати, які мають реалістичні та стійкі бізнес-ідеї для початку або розвитку своєї економічної діяльності – підприємницької діяльності, дотримуючись існуючих стратегій місцевого розвитку, можуть подати заявку на отримання гранту в натуральній формі», - запросила до участі представниця організації Галина Посвалюк.

61e94e4fc6ecc.jpg 61e94e4fc88ee.jpg