Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

04.02.2022 15:30

Обираємо майбутнє разом!

61fd2aa7f10a0__Дизайн-без-названия-(30).jpg

Сьогодні в рамках роботи молодіжного клубу «Територія розвитку» проведено профорієнтаційний вебінар. Захід відбувся з метою поглиблення у процес вибору майбутньої професії дітей, враховуючи їх особисті якості, здібності та можливості.

«Саме момент вибору професії – чи не найважливіший у житті кожної людини. Так, цей вибір зворотній і не остаточний, рішення можна змінювати багато разів протягом життя, але ж хочеться одразу не помилитися», – наголосила фахівчиня з профорієнтації Ірина Молодоря.

Під час онлайн-зустрічі молодь дізналася про найзатребуваніші професії, ознайомились із змістом різних професії, обговорили якими особистими якостями необхідно володіти представникам різноманітних професій. Після успішного виконання всіх вправ старшокласникам було запропоновано пройти профорієнтаційне тестування.

Запрошуємо молодь та батьків з дітьми, які мають бажання свідомо та правильно обрати майбутню професію до Мирноградського міського центру зайнятості на засідання Молодіжного клубу «Територія розвитку»!

61fd2aa640040.jpg 61fd2aa642732.jpg