Логотип

Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

31.08.2022 16:36

Програма проведення бізнес туру «Харчова промисловість»

630f6406a19ed__b8638ca30ab3bc4fd8dad477b30e6d57.jpg

Практична частина. 
Період реалізації: 08 вересня 2022 року 
Опис заходу: виїзди безпосередньо на локації успішних підприємств Івано-Франківщини – кращі практики, спілкування з власниками та персоналом, отримання «інсайдерської» інформації щодо ведення такої діяльності, на чому робити акцент, канали продажів і т д. 
7.30-8.00: реєстрація учасників у холі готелю «Надія» 
8.10-8.20: вітальна зустріч з представниками керівництва Івано-Франківської обласної військової адміністрації
8.30-9.00: переїзд у с. Угринів, Івано-Франківський район 
№     Назва підприємства     Основні види діяльності     Основні досягнення 
1      ПП "РІДНА ЗЕМЛЯ ІФ"
    Перероблення молока, виробництво масла, сиру та інших кисломолочних продуктів    Контроль якості молочної продукції на кожному етапі: від моменту доїння до збуту, молокопереробний цех для  переробки до 40 т молока на добу
10.00-11.30: переїзд у Коломийський район, с. Тишківці
2     Фермерське господарство «Еко беррі»    Вирощування та заморозка ягід та інших плодових і чагарників    Провідна українська компанія, що спеціалізується на вирощуванні, переробці та заморожуванні ягід та лісових продуктів, використовують також шокову заморозку IQF
12.30-12.50: переїзд у м. Городенка
3     ПП «АГРОФІРМА «ВІЛЬХІВЦІ»    Вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур, зберігання зернових культур    Поєднання нових ідей, нових підходів і рішень. Один з найбільших в області елеваторів
13.40-14.40: обід у м. Городенка
14.40-15.25: переїзд у с. Олеша, Коломийський район
4     Фермерське господарство "АГРОЕКО-ТЕХНОЛОГІЇ"    Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів (в т.ч. сушка)    Переробка та консервування фруктів і овочів, а саме сушіння та виготовлення фруктових і овочевих чіпсів, сухих порошків для подальшого їх використання у харчовій, кондитерській, фармацевтичній та парфумерній промисловості.
16.10-16.50: переїзд у с. Вільшаниця, Івано-Франківський р-н
5     ТОВ «Екопродукт»    Виробництво чаю та кави, консервованих продуктів, джемів, столової питної води    Одна з провідних компаній по виробництву трав’яних чаїв, які продаються під відомими марками «Карпатський чай» по усій Україні. Обробка сировини на високопродуктивному сучасному обладнанні.
 Національним бізнес-рейтингом ТОВ ПК «Екопродукт» визнано «Лідером галузі» в 2012, 2015, 2016, 2017 роках, нагороджений дипломом «Краще підприємство країни» в 2015 і 2016рр. та «Зіркою якості — 2015», переможець конкурсу «Вибір України – 2017».
17.50-18.30: переїзд у м. Івано-Франківськ
19.00: вечеря у м. Івано-Франківськ 

Онлайн частина: аналіз бізнес-моделі, базових потреб для початку діяльності в сегменті харчової промисловості, бізнес-план: запуск і зростання, можливості для залучення зовнішнього фінансування для такої діяльності
Період реалізації: 13 вересня 2022 року 


Фінансові умови участі:
Проєкт покриває транспортні витрати, але не більше 2000 грн. на одного учасника.
Учасники купують квитки та організовують прибуття до Івано-Франківська та в зворотному напрямку самостійно. 
Кошти відшкодовуватимуться в Івано-Франківську після пред’явлення квитків.
Можлива компенсація пального на автомобіль в межах 2000 грн. при пред’явленні чеків на пальне.

Проєкт покриває витрати на проживання – 2 доби в готелі «Надія» https://www.nadiyahotel.com/rooms 
Якщо учасник бізнес-туру залишається в готелі довше, сплачує за проживання самостійно.

Трансфери на підприємства по всій робочій програмі бізнес-туру забезпечують організатори, витрати покриваються проектом.

Харчування: 2 сніданки включено у вартість проживання в готелі, обід та вечеря в межах робочої програми забезпечуються організаторами та покриваються проектом.

Всі інші витрати: сувеніри, додаткові переїзди, тощо покриваються учасниками туру самостійно.