Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

07.10.2022 08:21

«Розвиток бізнес-сектору України» пропонує вам прийняти участь у 6-му турі проєкту бізнес-обмінів «Деревообробна та меблева промисловість»

633fe1c1388d1__18446976-4955.jpg

для обміну досвідом та представлення кращих бізнес-практик для діючих бізнесменів та , котрі розглядають можливість початку власної справи. 

Тур відбудеться 20 жовтня 2022року

 Головною ідеєю проекту є розвиток малого та середнього  підприємництва в Івано-Франківській, Чернігівській, Харківській, Запорізькій, Донецькій, Дніпропетровській, Полтавській, Житомирській та Одеській областях шляхом налагодження особистісних бізнес-контактів підприємців та тиражування кращих бізнес-практик.

Торгово-промислові палати об`єдналися заради своїх підприємців, щоб вони мали можливість отримання нових знань, інформації та налагодження особистих зв'язків між бізнесами України, , що стане поштовхом до співпраці, запуску нових бізнесів, розробки спільних продуктів, формуванню нових ринків для збуту продукції та реалізації великих міжрегіональних проектів в майбутньому.

 Сьогодні для бізнесу не тільки доцільно, а й необхідно налагодити регіональну співпрацю, яка здатна сформувати нові логістичні зв'язки та має потенціал стати потужним стимулом для розвитку як вітчизняного малого та середнього бізнесу, так і внутрішнього ринку України загалом.

Участь БЕЗКОШТОВНА (умови покриття витрат проєктом дивіться в програмі, яка додається)

Якщо ви:

Діючі бізнеси (представники середнього бізнесу, в тому числі релокованого), котрі мають намір розширювати бізнес і відкривати філії чи виробництва (у Івано-Франківській чи інших областях, в яких реалізується даний проект), здійснюють пошук бізнес-партнерів, постачальників сировини чи покупців своєї продукції.

Самозайняті (ФОП) та/або особи, котрі мають намір розпочати власну справу.

Підприємці чи особи, що мають намір розпочати власну справу чи вже здійснюють підприємницьку діяльність, в тому числі з числа тимчасово переміщених осіб, котрі зараз проживають в інших регіонах України, але котрі мають намір здійснювати підприємницьку діяльність.

Телефонуйте до 10 жовтня 2022 року:

Наталя ІВАНОВА, директор департаменту по взаємодії з бізнесом

+38 050 4714440, natalia.ivanova@donetskcci.com

Кількість місць обмежена