Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

04.11.2022 09:27

Ветерани-підприємці та їхні родини зможуть отримати 20 тисяч від УВФ

6364bf203f235__62deada6676a7.jpg

Ветерани, їхні родини та сім’ї загиблих (померлих) ветеранів, захисників і захисниць можуть отримати 20 тисяч гривень відшкодування на ведення власної справи. Програму фінансує Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів.

            Ця програма діє протягом чотирьох місяців. Проте раніше право на отримання компенсації витрат мали лише ветерани та їхні родичі, які мають статус ВПО. Наразі цю вимогу прибрали і тепер усі ветерани-підприємці та їхні родини зможуть отримати відшкодування на купівлі обладнання та товарів, щоб вести власну справу.

            Щоб отримати кошти, необхідно відсканувати або сфотографувати пакет документів:

            * паспорт заявника з пропискою, виписка чи витяг з ЄДР про ФОПа чи самозайняту особу, документ, що підтверджує статус ветерана (детальніше про статус ветерана: https://cutt.ly/3NlE1D1);

            * документ, що підтверджує спільне проживання з ветераном до війни, свідоцтво про одруження;

            * чеки, накладні, видаткові накладні, акти прийому-передачі на покупки, зроблені після 24 лютого 2022 року, теж необхідно відсканувати та подати разом з пакетом документів.

            Подати заявку через сайт: https://veteranfund.com.ua/projects/20000-2/. Протягом 10 днів, після схвалення заявки, отримуєте гроші. Програма діє на час правового режиму воєнного стану.

            Якщо є питання — пишіть на офіційну пошту: veteranfundua@gmail.com