Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

18.05.2021 16:50

Орієнтуємо на військову службу!

60a3c650902fc__Дизайн-без-названия-(1).jpg

Цього тижня  в  Мирноградському міському центрі зайнятості відбувся семінар з орієнтації на військову службу в Збройних  Силах України.  У заході,  який відбувся на платформі  Молодіжного центру «Рух»  взяли участь особи з числа безробітних.

Відкриваючі захід начальниця відділу активної підтримки безробітних Ганна  Майборода акцентувала увагу відвідувачів на тому, що одним з пріоритетних видів працевлаштування є проходження військової служби за контрактом.

В ході заходу обговорили особливості проходження військової служби за контрактом в ЗСУ.  Також кожен з учасників заходу мав можливість дізнатися про специфіку та умови проходження служби у військових частинах, було озвучено перелік вакантних посад та детально надана інформація про вимоги до кандидатів, про матеріальне та продовольче забезпечення, додаткові грошові виплати, медичне обслуговування, соціальні гарантії для їх сімей.

Інструктор відділення рекрутингу та комплектування    Покровсько-Ясинуватського ОМТЦК та СП Евгеній Таран зробив  акцент на престижності військової служби, стабільній заробітній платні, соціальному захисті воїнів та членів їх сім'ї.

Усі  бажаючі поєднати свою долю з військовою службою, були запрошені безпосередньо на співбесіду до Покровсько-Ясинуватського ОМТЦК та СП.

253.jpg