Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

24.11.2022 14:05

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

default_image.png

Відповідно до ст. 5, ст 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Мирноградська міська рада Донецької області (далі - Мирноградська міська рада)  повідомляє про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування (Далі- Звіт)  «Програма економічного і соціального розвитку Мирноградської міської територіальної громади Донецької області на 2023 рік» (далі - ДДП).

Програма направлення на створення умов для сталого соціально-економічного розвитку громади, забезпечення захисту прав громадян та безпеки життя мешканців громади, надання якісних адміністративних і соціальних послуг, поліпшення якості та комфортності життя мешканців громади шляхом підтримки малого підприємництва, зміцнення інвестиційного потенціалу громади.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДДП -  Мирноградська міська рада.

Дата початку процедури громадського обговорення Звіту 24.11.2022р. Термін процедури громадського обговорення становить 30 днів, тобто з 24.11.2022р по 23.12.2022р.

Процедура громадських обговорень відбувається шляхом надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді).

Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом ДДП, Звітом та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП - Мирноградська міська рада.

Орган, до якого подаються зауваження - Мирноградська міська рада за адресою: 85323, Україна, Донецька область, м. Мирноград, вул. Центральна, буд. 9, тел. 06239-6-11-22, емейл: viddil.ekonomiki@gmail.com.

Строки подання зауважень і пропозицій – 30 днів з дати початку процедури громадського обговорення, тобто з  24.11.2022р по 23.12.2022р.

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДДП – Департамент екології та природних ресурсів Донецької ОДА - https://ecology.donoda.gov.ua/ та Мирноградська міська рада.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДДП відсутня.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку ДДП доступний за посиланням на офіційному сайті Мирноградської міської ради Донецької області (Мирноградської громади) - https://myrnograd-rada.gov.ua/ у розділі «Новини».

Додатки: