Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

14.06.2021 13:27

В Мирнограді спільно вирішували проблему працевлаштування та зайнятості молоді

60c73051d742a__Дизайн-без-названия-(2).jpg

В Мирноградському міському центрі зайнятості в рамках проведення загальнообласної декади «Знайдемо роботу разом!» було проведено позачергове засідання Ради роботодавців.

Відкриваючи засідання заступник директора Галина Лагуніна привітала нових членів Ради та зазначила що тільки спільне вирішення питань працевлаштування молоді може дати позитивні результати та сприяти тому, щоб молоді люди залишались працювати у нашому місті.

В ході заходу обговорювались шляхи налагодження ефективної комунікації роботодавців із закладами освіти міста. З огляду на результати анкетування випускників ДНЗ «Мирноградський професійний гірничий ліцей" піднімались питання професійної і психологічної адаптації учнів в освітньому і виробничому середовищі.

Про стан реалізації грантового проекту підтримки публічно-приватних ініціатив з покращення можливостей для працевлаштування та підвищення конкурентоздатності випускників закладів професійно-технічної освіти у Мирноградській міській територіальній громаді розповіла член Ради роботодавців Олена Брюховець, яка є директоркою проекту.

Питання, які були висвітлені в ході засідання Ради завжди були і є актуальними. Адже саме молодь – майбутнє нашого міста.

Дизайн-без-названия-(4).jpg Дизайн-без-названия.jpg