Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

11.05.2023 18:28

Сьогодні у мене почесне і дуже приємне завдання для цього звернення

645dced16ca4a__528x330.jpg

Сьогодні у мене почесне і дуже приємне завдання для цього звернення – маю честь подякувати нашим воїнам і підрозділам, які особливо відзначились у захисті держави від початку цього тижня.

ОСУВ «Хортиця» – 3-тя і 5-та окремі штурмові бригади та 28-ма окрема механізована бригада імені Лицарів Зимового Походу… Дякую всім вам, хлопці, – кожному солдату, сержанту й офіцеру – за надзвичайно успішні дії зі знищення окупантів. Дуже добрий результат!

ОСУВ «Таврія» – воїни 44-ї окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола, 55-ї окремої артилерійської бригади «Запорізька Січ», нашої славетної «пʼятдесятдевʼятки» – 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка та 79-ї окремої бригади ДШВ… Дякую всім вам за міцність на позиціях і силу в боях, за натхнення до перемоги, яке ви даєте всій Україні своєю влучністю та відвагою.

ОСУВ «Одеса» – дякую бійцям 406-ї окремої артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Олексія Алмазова за чудові результати у знищенні місць зосередження ворога!

Відзначу сьогодні також артилерійські розрахунки 63-ї окремої механізованої бригади – уміють хлопці мінусувати ворожу техніку на полі бою. Кожен ваш влучний удар, наші герої, – це збережені життя українців. Дякую вам!

Є за що відзначити цього тижня й підрозділи нашої Національної гвардії. Зокрема, воїнів 1-ї та 14-ї бригад оперативного призначення Нацгвардії, які разом із усіма силами оборони та безпеки України захищають нашу державу на Донеччині та Луганщині. Дякую вам, нацгвардійці, і за вашу стійкість, і за ваше уміння силами своєї розвідки і артилерії посувати колишню «другу армію світу» нижче і нижче в переліку військових сил.

Слава всім нашим воїнам, які зараз у бою! Слава нашому прекрасному народу!

Дякую всім у світі, хто допомагає нам, українцям!

Слава Україні!