Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

03.06.2023 19:28

Максимум уваги – ситуації на передовій, у всіх тих точках, де зараз найжорсткіше

647d80a304ba8__maxresdefault.jpg

Не буду говорити про це детальніше: дії нашої держави, активні дії наших воїнів скажуть те, що потрібно. Провів нараду й щодо підготовки нових наших бригад, тих, які від півночі до півдня нашої держави накопичують силу.

Особливо хочу відзначити сьогодні 92-гу окрему механізовану бригаду – усіх воїнів цієї бригади, які надзвичайно стійко захищають Сватівський напрямок та вдало відбивають ворожі атаки, рухаючись уперед. Дякую вам, воїни!

Авдіївський напрямок. 110-та окрема механізована бригада. Дякую вам, воїни, за вашу хоробрість та ваше вміння потужно знищувати окупантів. Молодці!

Відзначу прикордонників, які з честю захищають державу на передовій разом з усіма нашими силами оборони та безпеки. Львівський, Донецький, Житомирський прикордонні загони, які бʼються на фронті. Дякую вам!

А також дякую бійцям Чернігівського прикордонного загону, які активно протидіють «Шахедам». Швидкість та влучність наших воїнів критично важливі. Дякую вам, воїни, за вашу швидкість і за вашу влучність!

Підписав сьогодні й укази про відзначення наших воїнів державними нагородами. 263 військовослужбовці Збройних Сил України.

Слава всім нашим героям!