Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

06.07.2021 08:06

У Мирнограді запрошують на військову службу в Збройних силах України

60e3e50eb1acf__IMG_9643.JPG

Фахівці Мирноградського міського центру зайнятості активно співпрацюють з роботодавцями задля задоволення іх кадрових потреб. Так, 5 липня відбувся семінар з орієнтації на військову службу за контрактом за участю офіцерів 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха.

Військові ознайомили присутніх з актуальними вакансіями, основними вимогами до кандидатів, специфікою та умовами проходження служби, оплатою праці. Йшлося також про навчальні заклади та умови вступу до них.

Присутні брали активну участь в обговоренні основних вимог до стану здоров’я, грошового забезпечення, умов проживання, забезпечення форменим одягом, вікових обмежень до проходження служби.

В свою чергу заступниця начальника відділу активної підтримки безробітних Ірина Молодоря, розповіла про стан ринку праці в місті, ознайомила з послугами, які надає служба зайнятості. «На сьогодні служба в Збройних Силах України за контрактом є альтернативою з працевлаштування безробітних з достойним рівнем оплати праці», - зазначила вона в своїй промові.

Наприкінці заходу представники Покровсько-Ясинуватський Омтцк Та Сп поспілкувалися з кожним зацікавленим безробітним, надали відповіді на запитання, а також залишили  інформаційні матеріали.

IMG_9654.JPG IMG_9661.JPG IMG_9664.JPG