Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

08.07.2021 14:22

Легальне працевлаштування — це охорона вашої праці!

60e6e034f2cbd__Д-2_Охорона-праці.png

Легальне працевлаштування — це охорона вашої праці!

Офіційна робота гарантує людині:

  • захист конституційних прав;
  • зарахування страхового стажу;
  • пенсійні виплати;
  • виплати у разі втрати годувальника чи працездатності.

Ті ж працівники, що погоджуються на заробітну плату в "конвертах", стають власними заручниками, адже позбавляють себе соціальних переваг.

Бажаємо легальних умов праці, престижної високооплачуваної професії, соціальної захищеності на робочому місті та гідної пенсії у майбутньому.

Працюйте легально!

«ТОП професій»-2021 в Україні

Менеджер з продажу, або касир-продавець — найбільш запитувана на українському ринку праці професія. Зарплати, які пропонують роботодавці варіюються від 7 до 23 тисяч гривень.

Набагато більше за продавців отримують працівникі ІТ-сфери. Програмісти, вебдізайнери, Java-розробники в Україні можуть сподіватись на прибутки від 90 до 150 тисяч гривень.

«ТОП професій» - 2021 в Донеччині

В Бахмуті частіше за все шукають менеджерів з продажу та водіїв. Пропозиції по зарплаті, що організації вказують у оголошеннях, коливаються  від 7 до 23 тисяч гривень.

В Краматорську чимало запитів на медпрацівників. Роботодавці пропонують їм офіційну заробітну плату від 6 до 10 тисяч гривень.

У Костянтинівці першу сходинку ТОП-вакансій займають оператори Call-центру. Співшукачам пропонують легальне працевлаштування та зарплату від 6 до 14 тисяч гривень.

У Покровську торговому представнику з власним автомобілем пропонують «білу» зарплату від 13 до 28 тисяч гривень.