Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

12.07.2021 16:23

Мирноград зустрів Фестиваль «З країни в Україну»!

60ec43204797c__IMG_3151.jpeg

11 липня фахівці Мирноградського міського центру зайнятості прийняли участь в масштабній культурно-просвітницькій події Східної України – Фестиваль «З країни в Україну». Метою фестивалю є прагнення, щоб кожний житель міста усвідомив - в сучасному світі можна розвиватися, працювати и заробляти, не виїжджаючи з міста.

На профорієнтаційній локації фахівці надавали різноманітні послуги служби зайнятості. Дорослому населенню було цікаво дізнатися про актуальні вакансії на ринку праці та доречну інформацію, щодо переваг офіційно оформлених трудових відносин і ризиків незадекларованої праці для працівників та роботодавців. Також корисною стала інформація про інструменти для пошуку роботи, які допомагають презентувати досвід та знання шукача роботи: портфоліо безробітного та відео резюме. А дехто з відвідувачів дізналися  за допомогою тренінгових вправ, як започаткувати власну справу.

В свою чергу підлітки, які відвідували локацію, навчилися користуватися зручними профорієнтаційними онлайн послугами, такими як додаток для смартфону "Центр профорієнтації" та платформою розвитку кар’єри «Моя професія: консультаційна мережа». «Як допомогти дитині визначитися і правильно обрати своє професійне майбутнє?», - почула такі питання профконсультант центру зайнятості від батьків школярів. «Ми рекомендуємо вчасно звертатися за консультацією до центру зайнятості для усвідомленого вибору першої професії!», - наголосила профконсультант.

Дякуємо засновникам та організаторам, за можливість зануритися до української традиційної та сучасної культури, а також за знання та вміння із різних куточків нашої Батьківщини.

IMG_3121.jpeg IMG_3146.jpeg IMG_3157.jpeg IMG_3255.JPG