Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

02.08.2021 16:35

Інформаційна кампанія з нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми

6107f517a3971__Дизайн-без-названия.jpg

В рамках загальнонаціональної інформаційної кампанії з нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми 30 листопада в Мирноградському міському центрі зайнятості було проведено низку заходів для шукачів роботи,  метою яких було підвищення рівня обізнаності  населення  щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про небезпеку, яку вона становить.

На семінарі, який провела заступник начальника відділу активної підтримки Ірина Молодоря надала інформацію про форми торгівлі людьми, наслідки нелегальних трудових відносин та розповіла як протидіяти торгівлі людьми.

Наступним заходом стала міні-ярмарка вакансій та послуг служби зайнятості. Захід пройшов під гаслом «Живи та працюй в Україні». До цього заходу були залучені роботодавці міста, які мають вакансії і готові працевлаштувати на них шукачів роботи. Про можливості працевлаштування в Ізраїлі розповіла заступник начальника відділу надання послуг з працевлаштування Катерина Костик.

Підсумовуючи сьогоднішні заходи, фахівці служби зайнятості акцентували увагу на поширенні даного явища у світі. Торгівля людьми – це вид злочину, який посідає третє місце за рівнем прибутковості після торгівлі наркотиками та зброєю. Тому кожен повинен володіти інформацією, щоб не потрапити в тенета рабства і уникнути негативних наслідків торгівлі людьми.

Дизайн-без-названия-(1).jpg