Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

09.11.2023 09:24

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

654c8a5c61b0a__zobrazhennia_2023-09-06_180202754.png

Відповідно до ст. 5, ст 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Виконавчий комітет Мирноградської міської ради повідомляє про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування (Далі - Звіт)  «Програма економічного і соціального розвитку Мирноградської міської територіальної громади Донецької області на 2024 рік» (далі - ДДП).

1) Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту

Повна назва документа: Програма економічного і соціального розвитку Мирноградської міської територіальної громади Донецької області на 2024 рік

Програма направлення на створення умов для сталого соціально-економічного розвитку громади, забезпечення захисту прав громадян та безпеки життя мешканців громади, надання якісних адміністративних і соціальних послуг, поліпшення якості та комфортності життя мешканців громади шляхом підтримки малого підприємництва, зміцнення інвестиційного потенціалу громади.

2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування

Мирноградська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області.

3) Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:
а) дата початку та строки здійснення процедури

Дата початку процедури громадського обговорення Звіту про СЕО - 10.11.2023р. Термін процедури громадського обговорення становить 30 днів, тобто з 10.11.2023р по 09.12.2023р.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо)

Шляхом надання письмових зауважень і пропозицій до Виконавчого комітету Мирноградської міської ради (85323, Україна, Донецька область, м. Мирноград, вул. Центральна, буд. 9, тел. 06239-6-11-22, емейл: viddil.ekonomiki@gmail.com ).

в) дату, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення)

З урахуванням воєнного стану громадські слухання не передбачені.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов'язаною зі здоров'ям населення, що стосується документа державного планування

Виконавчий комітет Мирноградської міської ради за адресою: 85323, Україна, Донецька область, м. Мирноград, вул. Центральна, буд. 9, каб.27.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій

Виконавчий комітет Мирноградської міської ради Донецької області за адресою: 85323, Україна, Донецька область, м. Мирноград, вул. Центральна, буд. 9, тел. 06239-6-11-22, емейл: viddil.ekonomiki@gmail.com.

Термін подання зауважень і пропозицій складають 30 днів, тобто з 10.11.2023р по 09.12.2023р.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов'язаної зі здоров'ям населення, що стосується документа державного планування

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов'язаної зі здоров'ям населення, що стосується ДДП – Департамент екології та природних ресурсів Донецької ОДА - https://ecology.donoda.gov.ua/ та Виконавчий комітет Мирноградської міської ради.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування 

Відсутня

Звіт СЕО Мирноград.pdf

Програма економічного та соціального розвитку на 2024 рік.zip