Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

06.08.2021 15:39

Інформаційна кампанія по легалізації зайнятості триває

610d2dad76d23__Дизайн-без-названия.jpg

На цьому тижні фахівці Мирноградського міського центру зайнятості продовжили інформаційну кампанію по легалізації зайнятості.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Тетяна Шупер провела робочі зустрічі з роботодавцями – представниками малого та середнього бізнесу. Підприємцям надавалась інформація про переваги легальних трудових відносин, про послуги служби зайнятості, що сприяють підтримці роботодавців при працевлаштуванні безробітних на нові робочі місця. Для розвитку підприємницької діяльності було запропоновано прийняти участь в конкурсному відборі проектів малого і середнього підприємництва оголошеному Донецькою обладміністраціє.

«Основним завданням, що стоїть перед працівниками служби зайнятості із року в рік залишаєтьсятісна і плідна співпраця з роботодавцями міста. Багаторічний досвід свідчить про те, що така співпраця ефективна лише якщо вона будується на основі врахування інтересів кожного роботодавця. Тому, ми намагаємось максимально наблизитись до наших клієнтів. Під час зустрічей не тільки з’ясовуємо основні потреби, а й пропонуємо дієві механізми підтримки та будуємо плани співпраці на майбутнє. Малий та середній бізнес найбільш вразливий до проблем легальних трудових відносин, тому основною метою інформаційної кампанії, яку ми проводимо є упередження порушень в сфері трудового законодавства», - зазначила Тетяна. 

Дизайн-без-названия-(1).jpg Дизайн-без-названия-(2).jpg