Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

13.08.2021 14:39

Обираємо майбутнє разом!

61165a64d3592__Дизайн-без-названия-(1).jpg

12 серпня «ярмаркувала» вся Донеччина. Цього дня за ініціативи Донецького обласного центру зайнятості в усіх містах Донецької області пройшли ярмарки вакансій «Обираємо майбутнє разом!».

В Мирнограді ярмарок проходив на території публічного простору «Теплатраса». Захід було організовано на чотирьох різних локаціях. На першій локації «Твоя кар’єра!» кожен роботодавець  презентував своє підприємство, надавав інформацію щодо актуальних вакансій, умов праці, вимог до кандидатів, розповідав про оплату праці та соціальні гарантії.  Ті, хто шукав роботу, мали нагоду особисто поспілкуватися з роботодавцями, ознайомитися з потребами сучасного ринку праці, скористатися можливістю знайти гідну роботу. Відвідувачі активно спілкувались з представниками роботодавців, залишали резюме на перспективу, обговорювали можливості влаштування на бажану посаду та потенційні перспективи кар’єрного зростання, вирішували питання стажування, а дехто – одразу й працевлаштування.

Під час відвідування локацій «Твоя можливість!» та «Твій вибір!» гості заходу спробували себе у якості інтерв’юйованого кандидата на роботу, отримали фахові консультації та поради щодо відповідей на питання ейчарата складання резюме, дізнались про можливість навчання та отримання нових професій. Тематична книжкова виставка під гаслом «Читай, обирай, працюй!», організована на цій локації, стала не тільки місцем для читання, а й чудовою фотозоною для учасників заходу.

Водночас на іншому майданчику «Твій успіх!» відвідувачі спілкувались із мирноградцями, які свого часу скористались діючими програмами активної підтримки зайнятості, а також із тими, хто повірив у свої сили та успішно розвиває свій бізнес.

Підсумовуючи захід, директорка Мирноградського міського центру зайнятості Наталія Базилевич зазначила: «Ярмарок  - локація для комунікації роботодавців та шукачів роботи. Тут кожен знаходить для себе нові перспективи.  Претенденти мають можливість можливість безпосередньо поспілкуватися з представниками роботодавців, пройти перше інтерв’ю, отримати інформацію про відкриті вакансії, кар’єрні можливості, пройти тестуваня, отримати консультації з складання резюме та інформацію щодо професійного навчання. Проведення таких заходів є однією із ефективних форм діяльності служби зайнятості, спрямованої на те, щоб мирноградці були з роботою, а працедавці мали кваліфіковані кадри, і головне – щоб громадяни бачили перспективність роботи в рідному місті, на рідній землі.»

Дизайн-без-названия-(2).jpg Дизайн-без-названия-(6)-5744141.jpg Дизайн-без-названия--698888.jpg