Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

30.08.2021 08:18

Рекрутинговий підхід до підбору кадрів – відповідь на вимоги сучасного ринку праці

612c6a63c6cfb__Дизайн-без-названия-(1).jpg

Щоденно рекрутерка Мирноградського міського центру зайнятості Юлія Кличова аналізує потреби та можливості роботодавців щодо укомплектування вакансій, ретельно вивчає їх вимоги. Підбираючи кандидатів на вакансії, фахівчиня вивчає їх резюме, проводить попередні співбесіди, за необхідності пропонує пройти відповідні тести. За результатами такого відбору найбільш прийнятну кандидатуру направляє на співбесіду до роботодавця. При цьому рекрутерка не втрачає зв’язок з шукачами роботи, в ході попереднього відбору постійно уточнює вимоги до кандидатів на вакансію і організовує співбесіду з роботодавцем.

За таким алгоритмом співпраці Юлія підбирала фахівців для Будинку дитячої творчості дітей та юнацтва на вакансію «керівник гуртка». Попередньо проаналізувавши резюме претендентів було організовано зустріч кандидатів з директоркою закладу Надією Тамбовцевою. Співбесіда пройшла вдало і кандидатам було запропоновано працевлаштуватися.

Оцінюючи рекрутинговий підхід до підбору кадрів, пані Надія зауважує: «На сучасному ринку праці бракує кваліфікованих працівників, ми дуже зацікавлені саме в такій формі співпраці зі службою зайнятості. Переваги очевидні: по-перше, ми не витрачаємо час на підбір кандидатів з великої кількості претендентів; по-друге, економимо кошти, адже нам не треба розміщувати вакансії на платних ресурсах та мати в штаті фахівця з підбору персоналу. Цю роботу безкоштовно виконує рекрутер від служби зайнятості. Ми давно працюємо з Мирноградським міським центром зайнятості і дуже вдячні його фахівцям за плідну співпрацю».

Дизайн-без-названия-(2).jpg Дизайн-без-названия.jpg Дизайн-без-названия23.jpg