Логотип

Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

15.03.2021 12:18

Громадською організацією “Міжнародна агенція змін” реалізується проєкт «Цифрова навчальна веб-платформа для молоді: розробка, дизайн та адаптація»

604f51912a1ba860249981.png

Звертаємось до Вас в рамках проєкту «Цифрова навчальна веб-платформа для молоді: розробка, дизайн та адаптація», що реалізується громадською організацією “Міжнародна агенція змін” в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Нідерландів, Швейцарії та Швеції. Цільовими областями для реалізації проєкту є Запорізька, Дніпропетровська, Житомирська, території Луганської та Донецької області, підконтрольні Уряду України. 


Проєкт покликаний сприяти розвитку соціальної згуртованості та громадської безпеки у громадах шляхом розробки та фінансування проєктів молодіжних організацій, лідерів думок та активістів волонтерського руху. Під час проєкту було розроблено інтерактивну навчальну платформу FUNdraiser (https://fundraiser.games/). 


Платформа FUNdraiser - це понад 100 інструментів для залучення ресурсів та управління фандрейзинговою діяльністю; це можливість опанувати різні інструменти залучення ресурсів через гру, навчання та використання підходів й документів, що відповідають міжнародним стандартам та вимогам донорських інституцій; це унікальний майданчик для пошуку партнерів з числа організацій громадянського, державного та бізнес-сектору, які опікуються питаннями розвитку молодіжного та волонтерського руху.