Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

15.07.2020 17:46

Відбулась урочиста церемонія нагородження переможців І етапу міського конкурсу «Створимо своє місто привабливим разом!»

5f0f41e9ddd36451850072.jpg

За ініціативи міського голови Олександра Брикалова, на виконання заходів Програми розвитку малого та середнього підприємництва, Програми економічного і соціального розвитку міста Мирнограда, за підтримки благодійного фонду «Соціально-економічного розвитку міста» у період з лютого по квітень 2020 року в місті проводився  І  етап міського конкурсу «Створимо своє місто привабливим разом!» на тему: «Підприємництво Мирнограда очима дітей» у двох вікових категоріях за номінаціями: «Образотворче мистецтво» за темою: «Портрет юного підприємця» та «Мультимедійний ролик «Підприємницький розвиток» за темами: «Якщо я б став міським головою, тоді…», «Якщо б я відкрив свою справу, тоді…».

14 липня 2020 року в залі засідань Виконавчого комітету Мирноградської міської ради відбулась урочиста церемонія нагородження переможців І етапу міського конкурсу «Створимо своє місто привабливим разом!».

В номінації«Образотворче мистецтво» за темою: «Портрет юного підприємця» ДИПЛОМ УЧАСНИКА міського конкурсу «Створимо своє місто привабливим разом!» та подарункиотримали:

Вікторія Мельник, учениця 4 – В класу загальноосвітньої школи № 5;

Михайло Полікарпов, учень 2 – А  класу  загальноосвітньої школи № 8;

Максим Вдовін, учень 3 -   Б класу загальноосвітньої школи № 8;

Аліна Удовіченко, учениця 6 - А класу загальноосвітньої школи № 8;

Кіра Розганюк, учениця 2 – А класу навчально-виховного комплексу;

Анна Уварова, учениця 3 - В класу навчально-виховного комплексу;

Єгор Торубара, учень 4 – А класу навчально-виховного комплексу;

Ілля Гартовін, учень 4 – Б класу навчально-виховного комплексу;

Софія Олексенко, учениця 5 – Б класу навчально-виховного комплексу;

Софія Судьїна, учениця 5 – В класу навчально-виховного комплексу.

ДИПЛОМОМ ПЕРЕМОЖЦЯ міського конкурсу «Створимо своє місто привабливим разом» в номінації «Образотворче мистецтво» за темою: «Портрет юного підприємця» та подарунком нагородженаЗорина Гурська, учениця  5 – Б класу ЗЗСО - ліцею «Гармонія».

В номінації «Мультимедійний ролик «Підприємницький хист» за темою: «Якщо б я став міським головою, тоді…» ДИПЛОМ УЧАСНИКА міського конкурсу «Створимо своє місто привабливим разом!» та подарунки отримали:

Марія Сичова, учениця 11 класу загальноосвітньої школи № 1;

Людмила Туренко, учениця 11 – Б класу загальноосвітньої школи № 5;

Кирило Коняшкін, учень 7 – А класу закладу загальної середньої освіти № 6.

ЗАОХОЧУВАЛЬНИМ ДИПЛОМОМ міського конкурсу «Створимо своє місто привабливим разом!» в номінації «Мультимедійний ролик «Підприємницький хист» за темою: «Якщо б я став міським головою, тоді…» та подарунком нагороджена Єлизавета Дотіашвілі, учениця 9 – А класу навчально-виховного комплексу.

ДИПЛОМОМ ПЕРЕМОЖЦЯ міського конкурсу «Створимо своє місто привабливим разом» в номінації «Мультимедійний ролик «Підприємницький хист» за темою: «Якщо б я став міським головою, тоді…» та подарунком нагороджена Уляна Лотренко, учениця 6 – Б класу загальноосвітньої школи № 8.

ДИПЛОМ УЧАСНИКА міського конкурсу «Створимо своє місто привабливим разом!» в номінації «Мультимедійний ролик «Підприємницький хист» за темою: «Якщо б я відкрив свою справу, тоді…» та подарунокотримала Дарина Самчук, учениця 10 – ФМ класу ЗЗСО  - ліцею «Гармонія».

ДИПЛОМОМ ПЕРЕМОЖЦЯ міського конкурсу «Створимо своє місто привабливим разом!» в номінації «Мультимедійний ролик «Підприємницький хист» за темою: «Якщо б я відкрив свою справу, тоді…» та подарунком нагороджений Андрій Ушаков, учень 9 – А класу навчально-виховного комплексу.

Нагадуємо, що триває ІІ етап міського конкурсу «Створимосвоє місто привабливим разом» за темою: «Гордість міста Мирноград!».