Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

20.05.2022 12:16

Антикризова платформа «Разом до відновлення»

6287db7bda4c1__6283bc40495f2185953659.jpg

Донецька торгово-промислова палата за підтримки Програми розвитку ООН (ПРООН)

в Україні розпочинає проєкт «Антикризова платформа «Разом до відновлення». Програма передбачає навчальний марафон в Telegram-каналі, який поєднується з аудіо-треками, актуальними темами в форматі мікронавчання та інтерактивними зустрічами з обговореннями та обміном досвідом. Лише досвідчені експерти та консультанти, перевірені джерела, практичні поради та реальні кейси.

Для кого?
До проєкту можуть долучитись як ті, хто вже працює або хоче масштабувати власний бізнес, так і ті, хто тільки замислюється над відкриттям власної справи. Для охочих з усієї України!

Під час реєстрації вам необхідно обрати один з трьох тематичних каналів:

1. Для представників/ць бізнесу, які виробляють товари для потреб України. Програма: https://bit.ly/3N6iGdt

2. Для бізнесу, що нещодавно створився та має намір масштабувати виробництва, насамперед через експорт. Програма: https://bit.ly/3MbqM4l

3. Для майбутніх підприємців/ниць щодо започаткування власного бізнесу – тих, хто хоче відкрити бізнес «з нуля», маючи лише рамкове розуміння, що треба робити. Програма: https://bit.ly/3L8Hos0

Важливо!
Кожен учасник або учасниця зможе обрати один тематичний канал за умови попередньої реєстрації за посиланням: bit.ly/3MVdOru

Місце проведення: Telegram-канал (посилання або пряме запрошення буде надіслано кожному учаснику у месенджер або пошту)

Додаткову інформацію ви можете отримати, написавши у Viber або Telegram за телефонами: +380 95 550 0919, +380 50 032 4132 – Департамент з організації та супроводу ділових заходів Донецької ТПП.

Для довідки:

Проєкт «Антикризова платформа «Разом до відновлення» реалізує Донецька торгово-промислова палата за підтримки ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.