Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

10.05.2023 14:10

Форум відновлення інженерних мереж та комунікацій: Опалення, водовідведення, водопостачання

645b7fab6030d__Без-названия-(1).jpg

Управління інженерними мережами та комунікаціями вимагає фахової підготовки та знань з електротехніки, гідравліки, механіки, інформаційних технологій та інших галузей. Важливим аспектом управління інженерними мережами є планування, проектування , будівництво, експлуатація та ремонт систем.

Оскільки інженерні мережі та комунікації є ключовим елементом  інфраструктури, їх правильна робота та розвиток є важливим завданням для забезпечення сталого розвитку міст та регіонів.

01 червня 2023 р. в рамках щорічної галузевої події InstalFest  відбудеться форум відновлення інженерних мереж та комунікацій. 

Основна мета – об'єднати фахівців, представників житлово-комунальних господарств, бізнесу та громадських організацій щодо обговорення проблем та пошуку ефективних рішень у сфері відновлення та розвитку інженерних мереж водопостачання, водовідведення та опалення, відбудова інфраструктури, пошкодженої внаслідок бойових дій.

 Цілі:

Поширення інформації про стан інженерних мереж водопостачання, водовідведення та опалення в різних регіонах Украіни, а також про проблеми, які виникають при їх відновленні та розвитку;

Пошук спільних рішень та нових технологій  щодо ремонту та модернізації, а також покращення їх ефективності та надійності;

Розробка рекомендацій щодо відновлення та розвитку інженерних мереж водовідведення, водопостачання та опалення для державних та  місцевих органів влади та фахівців у цій галузі.

Місце проведення: АККО Інтернешнл, Проспект Берестейський, 40-Б

Програма форуму формується і буде надіслана усім зарєстрованим учасникам!

Реєстрація обов`язкова: https://bit.ly/3ArQMEn

За додатковою інформацією: 050 963 04 50 Анна Скляренко

Покращення стану інженерних мереж  водопостачання, водовідведення та опалення, зменшення кількості аварій та витрат на ремонт, а також збільшення ефективності та надійності цих мереж – основний результат роботи форуму, до якого ми прагнемо!