Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

02.03.2022 15:04

Порядок денний та результати поіменного голосування 25-ї позачергової сесії Мирноградської міської ради VIIІ-го скликання

ZASIDANYA.jpg

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

25-ої позачергової сесії Мирноградської міської ради VIIІ-го скликання

02.03.2022 - 10:00

 

1. Про внесення змін до рішення Мирноградської міської ради від 22.12.2021 № VIIІ/19-1 «Про бюджет Мирноградської міської територіальної громади на 2022 рік».

Доповідач: Ірина Сущенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальник фінансового управління.

2.Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Мирноградської міської територіальної громади Донецької області на 2022 рік.

Доповідач: Ірина Сущенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальник фінансового управління.

3. Про затвердження Положення про громадську раду при Мирноградській міській раді на період 2021-2023 роки.

Доповідач: Оксана Новосельцева, керуючий справами Виконавчого комітету Мирноградської міської ради.

4. Про внесення змін до рішення Мирноградської міської ради від 10.02.2021 № VIIІ/6-16 «Про затвердження Програми розвитку інфраструктури та комплексного благоустрою Мирноградської міської територіальної громади на 2021 – 2022 роки».

Доповідач: Людмила Конько, секретар міської ради.

5. Про затвердження на 2022 рік розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів.

Доповідач: Людмила Конько, секретар міської ради.

6. Про звільнення населення Мирноградської міської територіальної громади від сплати за послуги з поводження з побутовими відходами за лютий 2022 року.

Доповідач: Олександр Брикалов, міський голова.

7. Про внесення змін до рішення Мирноградської міської ради від 22.12.2021 № VIIІ/19-9 «Про затвердження Програми розвитку Координаційного комітету органів самоорганізації населення Мирноградської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки».

Доповідач: В’ячеслав Сирота, голова Координаційного комітету органів самоорганізації населення Мирноградської міської територіальної громади.

8. Про визначення фактичного місцезнаходження Мистецької школи Мирноградської міської територіальної громади.

Доповідач: Тетяна Клименко, начальник Відділу культури Мирноградської міської ради.

9. Про затвердження базової мережі закладів культури Мирноградської міської територіальної громади.

Доповідач: Тетяна Клименко, начальник Відділу культури Мирноградської міської ради.

 

Питання архітектури, містобудування та земельних відносин

Доповідач: Світлана Груднєва, начальник відділу архітектури, містобудування та земельних відносин Виконавчого комітету Мирноградської міської ради.

10. Про передачу Кенік Т.Л. безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу по вул. Бєлінського, в районі існуючих гаражів, м. Мирноград.

11. Про передачу Кенік Я.Д. безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу по вул. Бєлінського, в районі існуючих гаражів, м. Мирноград.

12. Про передачу Клишину Є.С. безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу по вул. Бєлінського, в районі існуючих гаражів, м. Мирноград.

13. Про прийняття у комунальну власність Мирноградської міської територіальної громади земельної ділянки для функціонування дитячого садка «Веселка» за адресою: м-н «Східний», 14-а, м. Мирноград.

14. Про внесення змін до рішення Мирноградської міської ради від 09.12.2021 № VIII/18-70 «Про надання Турко А.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для функціонування торгівельного павільйону на м-ні «Західний», 28-В м. Мирноград».

15. Про надання ТОВ магазин № 51 ″Березонька″ згоди на розірвання договору оренди земельної ділянки для обслуговування існуючої будівлі магазину по вул. Гірнична, 23, м. Мирноград.

16. Про передачу Борискіній Т.В. в оренду земельної ділянки для функціонування та обслуговування будівлі магазину по вул. Ринкова, 4-В, м. Мирноград.

17. Про поновлення договору оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування павільйону "Шиномонтаж" Приходько В.В. по вул. Центральна, 39А, м. Мирноград.

18. Про надання Маракуліну О.М. дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. Донська, гараж 13, м. Мирноград.

19. Про надання Мущир Т.В. дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. Спартака, 33, м. Мирноград.

20. Про надання дозволу Бєю В.К. на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по вул. Вишнева, 34, м. Мирноград, з кадастровим номером - 1411300000:01:008:0786.

21. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки по вул. Чубинського, 44, м. Мирноград.

22. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки по вул. Торгова, 7, м. Мирноград.

23. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки по пров. Стандартний, 20, м. Мирноград.

24. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки по пров. Чкалова, 12/1, м. Мирноград.

25. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки по вул. Гризодубової, 59, м. Мирноград.

26. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки по вул. Бєлінського, 33, м. Мирноград.

27. Про передачу Ганнусенко І.О безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Донська, 134, м. Мирноград.

28. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки по вул. Нова, 2а, с. Рівне.

29. Про відмову в поновленні дії договору оренди земельної ділянки під вбудованим нежитловим приміщенням по вул. Центральна, 25, м. Мирноград.

30. Різне.