Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

09.06.2021 13:20

Результати поіменного голосування та порядок денний 10-ї чергової сесії міської ради 09.06.21

60c0975ad4420__flag_ukrainy.jpg

1. Про внесення змін до рішення Мирноградської міської ради від 23.12.2020 № VIIІ/3-2 «Про бюджет Мирноградської міської територіальної громади на 2021 рік».

Доповідач: Ірина Сущенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальник фінансового управління.

2. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Мирноградської міської територіальної громади Донецької області на 2021 рік.

Доповідач: Ірина Сущенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальник фінансового управління.

3. Про план роботи Мирноградської міської ради на ІІ півріччя 2021 року.

Доповідач: Людмила Конько, секретар міської ради.

4. Про внесення змін до рішення Мирноградської міської ради від 10.02.2021 № VIIІ/6-16 «Про затвердження Програми розвитку інфраструктури та комплексного благоустрою Мирноградської міської територіальної громади на 2021-2022 роки».

Доповідач: Людмила Конько, секретар міської ради.

5. Про затвердження Порядку використання у 2021 році коштів субвенції з обласного бюджету бюджету Мирноградської міської територіальної громади на відшкодування вартості путівки до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку для оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, та дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми.

Доповідач: Світлана Вострикова, начальник Управління соціального захисту населення Мирноградської міської ради.

6. Про затвердження Порядку надання щорічної грошової допомоги для компенсації вартості санаторно-курортного лікування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесених до категорії 2.

Доповідач: Світлана Вострикова, начальник Управління соціального захисту населення Мирноградської міської ради.

7. Про затвердження Статуту Комунального некомерційного підприємства «Мирноградський центр первинної медико-санітарної допомоги» у новій редакції.

Доповідач: Олександр Савченко, юрисконсульт комунального некомерційного підприємства «Мирноградський центр первинної медико-санітарної допомоги».

8. Про внесення змін до рішення Мирноградської міської ради від 09.12.2020 № VIII/2-23 «Про затвердження базової мережі Відділу культури Мирноградської  міської ради»

Доповідач: Тетяна Клименко, начальник Відділу культури Мирноградської міської ради.

9. Про затвердження Порядку проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти в Мирноградській міській територіальній громаді.

Доповідач: Наталія Ворона, головний спеціаліст Відділу освіти Мирноградської міської ради.

10. Про затвердження фінансового плану на 2021 рік Комунального підприємства «Служба єдиного замовника».

Доповідач: Наталія Третяк, директор Комунального підприємства «Служба єдиного замовника».

 

Питання архітектури, містобудування та земельних відносин

Доповідач: Світлана Груднєва, начальник відділу архітектури, містобудування та земельних відносин Виконавчого комітету Мирноградської міської ради.

11. Про звернення до Донецької обласної державної адміністрації з клопотанням про передачу земельної ділянки.

12. Про надання Голишеву Є.В. дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. Пугачова, біля павільйону “Шиномонтаж”, м. Мирноград.

13. Про надання КМП фірма «Катарсіс» згоди на розірвання договору оренди землі на м-ні «Західний», 16Б, м. Мирноград.

14. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення Пелюху С.Б. по вул. Гірнична, 2д, м. Мирноград, з кадастровим номером - 1411300000:01: 016:0448.

15. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення Пастуху С.В. по вул. Бридька, 40, м. Мирноград, з кадастровим номером – 1411300000:01:015:0576.

16. Про передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду Мацюк О.О. для розміщення та обслуговування будівлі швацького підприємства по пров. Шкільний, 11, м. Мирноград.

17. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки на м-ні «Західний», в районі будинку № 10, м. Мирноград, Пастух Н.Д.

18. Про внесення змін до п.22 додатку до рішення Димитровської міської ради від 12.10.2011 № VI/21-35 «О выдаче гражданам разрешения на изготовление документации по землеустройству на земельные участки.

19. Про зарахування земельної ділянки до земель запасу Мирноградської міської територіальної громади.

20. Про надання Сакуну В.А. дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку на м-ні «Молодіжний», напроти заїзду до АЗС, в продовження вже існуючого ряду гаражів, м. Мирноград.

21. Про надання Кенік Т.Л. дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. Бєлінського, в районі існуючих гаражів, м. Мирноград.

22. Про надання Кенік Я.Д. дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. Бєлінського, в районі існуючих гаражів, м. Мирноград.

23. Про надання Кенік Д.С. дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. Бєлінського, в районі існуючих гаражів, м. Мирноград.

24. Про надання Алфьорову А.С. дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. Донська, 68, м. Мирноград.

25. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки по вул. Кітченка, 72, м. Мирноград.

26. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки по вул. Березова, 27, м. Мирноград.

27. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки по вул. Тополина, 4, м. Мирноград.

28. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки по вул. Центральна, 44, с. Рівне.

29. Різне.