Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

10.02.2023 15:04

РАЗОМ ДО ПEРЕМОГИ!

63e64134883e6__photo_2023-02-10_15-05-33.jpg

В цей нелегкий для України час, в час тяжких випробувань, коли весь цивілізований світ об’єднався у допомозі та підтримці українському народу, прості небайдужі громадяни, активісти, волонтери роблять титанічну працю, підтримуючи інших і реагуючи на суспільні виклики війни.

Благодійний фонд Восток SOS, який згуртував ініціативних та небайдужих до людської долі громадян, сьогодні активно сприяє нормалізації умов життя в зонах наближених до бойових дій.

Вже не в перше Мирноградська громада Покровського району Донецької області, знаходячись в активній воєнній зоні, отримує суттєву допомогу від Благодійного фонду  "Восток SOS" серед якої допомога Державному пожежно-рятувальному загону м. Мирноград у вигляді аптечок та шкіряних рукавиць, допомога сім’ям необхідним дитячим питанням.
2 лютого 2023 року Територіальний центр соціального обслуговування м. Мирноград отримав бензиновий генератор Atlas Copco та моторну олію Konner Sohnen Motor Oil.

Обладнання встановлене у приміщенні центру і допомагатиме соціальним робітникам обслуговувати підопічних, до числа яких входять особи похилого віку, з інвалідністю, хворі, в тому числі особи, які перебувають у складній життєвій ситуації. Тож, ця важлива допомога дозволила вирішити проблеми з енергопостачанням, збереження зв’язку та наданням безперервних послуг для підопічних центру, кількість яких нараховується 400 осіб (загалом за січень місяць 2023 року в центрі надано соціальних послуг «соціальна адаптація» 73 особи та «догляд дома» 327 особи).

Від імені Мирноградської міської військової адміністрації та працівників Територіального центру соціального обслуговування м. Мирноград виражаємо велику вдячність за надану гуманітарну допомогу, за вашу підтримку, невтомну працю, небайдужість та щирі серця!

Бажаємо Вам і Вашій організації процвітання, сил та невичерпної енергії!

У нашій єдності - незламність українського народу!

63e64132014b6.jpg 63e6413219738.jpg