Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

08.10.2021 14:35

Рятувальники Мирнограду провели практичні заняття для працівників пробації

61602d8a67618__ДСНС.jpg

З метою забезпечення виконання Плану основних заходів цивільного захисту Міністерства юстиції України на 2021 рік, підвищення готовності та вдосконалення підготовки уповноважених органів з питань пробації до дій за призначенням в умовах надзвичайних ситуацій мирного часу та в особливий період, для співробітників Покровського районного відділу №4 філії ДУ «Центр пробації» в Донецькій області були проведені практичні заняття працівниками ДСНС.

28 вересня на базі 9-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Донецькій області бійці загону навчали співробітників пробації обов’язкам та правилам поведінки при евакуації, відпрацьовували навички на практиці. Розглядали засоби пожежогасіння та правила використання їх під час пожежі. Вчились надавати різного виду домедичну допомогу.

Наприкінці заходу співробітникам влаштували відвідування музею на базі загону, де розповіли про види бойових припасів та мін,  а також надали рекомендації щодо дій при знаходженні предметів, схожих на боєприпаси.    

ДСНС1.jpg ДСНС2.jpg ДСНС3.jpg ДСНС4.jpg