Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

20.12.2021 16:44

Взаємодія відділу пробації з Покровським бюро правової допомоги

61c096fcea8b6__Робоча-зустріч-ББПД.jpg

13 грудня співробітники Покровського районного відділу №4 філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області зустрілись з начальником Покровського бюро правової допомоги з метою обговорення питань, що стосуються взаємодії між службами.

Основним завданням Центру є створення рівних можливостей доступу осіб до правосуддя шляхом організації надання безоплатної вторинної правової допомоги, а саме надання таких видів правових послуг, як захист, здійснення представництва інтересів осіб,  складання документів процесуального характеру тощо.

Засуджені, які перебувають на обліку у відділі пробації, часто потребують правової допомоги. Співробітники відділу за необхідністю надають контактну інформацію про бюро своїм підобліковим, які в свою чергу мають змогу звертатися туди для отримання необхідної допомоги.

Партнери запланували на перший квартал наступного року дні проведення консультації для засуджених відділу. Також співробітникам відділу пробації  була надана актуальна інформація про зміни в законодавстві та про виконання певних видів покарань.