Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

20.12.2021 16:45

Головою ГО «Український патріотичний рух Донбасу» для підоблікових відділу пробації проведений профілактично-інформаційний захід

61c0972b0748c__УПРД.jpg

15 грудня головою Громадської організації «Український патріотичний рух Донбасу» для засуджених, які перебувають на обліку в Покровському районному відділі №4 філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області був проведений профілактично-інформаційний захід на тему: «Навчись контролювати свої емоції та поведінку».

Захід був проведений для осіб, які мають потребу у розвитку навичок саморегуляції або скоїли правопорушення через невміння контролювати власні емоції та поведінку.

Присутнім розповіли, що емоції – це перша реакція на будь-яку життєву ситуацію. Незважаючи на те, що даний психічний процес є короткотривалим, він має потужний вплив на подальший вчинок людини.

Підоблікові дізнались, як виникають емоції, звідки з’являється агресія,  як знайти вірний вихід із ситуації, не застосовуючи агресивну поведінку, яка поступово переходить у насильство. Наприкінці заходу присутні отримали поради, як можна контролювати свій емоційний стан.