Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

22.12.2021 15:29

Порядок денний та результати поіменного голосування 19-ї позачергової сесії Мирноградської міської ради VIIІ-го скликання

ZASIDANYA.jpg

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

19-ої позачергової сесії Мирноградської міської ради VIIІ-го скликання

22.12.2021 - 12:00

 

1. Про бюджет Мирноградської міської територіальної громади на 2022 рік.

Доповідач: Ірина Сущенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальник фінансового управління.

2. Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Мирноградської міської територіальної громади Донецької області на 2022 рік.

Доповідач: Ірина Роженко, начальник відділу економіки, аналізу та прогнозування Виконавчого комітету Мирноградської міської ради.

3. Про внесення змін до рішення Мирноградської міської ради від 30.11.2020 № VIII/1-7 «Про затвердження структури та чисельності виконавчих органів Мирноградської міської ради».

Доповідач: Оксана Новосельцева, керуючий справами Виконавчого комітету міської ради.

4. Про внесення змін до рішення Мирноградської міської ради від 10.02.2021 № VIIІ/6-16 «Про затвердження Програми розвитку інфраструктури та комплексного благоустрою Мирноградської міської територіальної громади на 2021 – 2022 роки».

Доповідач: Лариса Саділіані, начальник Управління комунальної власності Мирноградської міської ради.

5. Про внесення змін до рішення Мирноградської міської ради від 20.01.2021 № VIIІ/5-12 «Про затвердження Програми приватизації комунального майна Мирноградської міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки.

Доповідач: Лариса Саділіані, начальник Управління комунальної власності Мирноградської міської ради.

6. Про внесення змін до Реєстру нерухомого майна комунальної власності Мирноградської міської територіальної громади.

Доповідач: Лариса Саділіані, начальник Управління комунальної власності Мирноградської міської ради.

7. Про передачу майна.

Доповідач: Лариса Саділіані, начальник Управління комунальної власності Мирноградської міської ради.

8. Про внесення змін до рішення Мирноградської міської ради від 23.12.2020 № VIIІ/3-16 «Про затвердження Міської програми перевезення дітей та учнівської молоді на 2021 – 2023 роки».

Доповідач: Наталія Лійка, начальник Відділу освіти Мирноградської міської ради.

9. Про затвердження Програми розвитку Координаційного комітету органів самоорганізації населення Мирноградської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

Доповідач: В’ячеслав Сирота, голова координаційного комітету органів самоорганізації населення м. Мирноград.

10. Про затвердження Положення про Координаційний комітет органів самоорганізації населення Мирноградської міської територіальної громади у новій редакції.

Доповідач: В’ячеслав Сирота, голова Координаційного комітету органів самоорганізації населення Мирноградської міської територіальної громади.

11. Про внесення змін до Програми виїзного відпочинку та оздоровлення вихованців комунального закладу спеціалізованої позашкільної освіти «Дитячо-юнацька спортивна школа Мирноградської міської ради» на 2021 – 2022 роки.

Доповідач: Дмитро Полієнко, начальник “Відділу сім’ї, молоді та спорту Мирноградської міської ради”.

12. Про затвердження Програми розвитку фізичної культури та спорту на 2022 – 2024 роки в Мирноградській міській територіальній громаді.

Доповідач: Дмитро Полієнко, начальник “Відділу сім’ї, молоді та спорту Мирноградської міської ради”.

13. Про прийняття мультифункціональних спортивних майданчиків до комунальної власності Мирноградської міської територіальної громади.

Доповідач: Андрій Скарженюк, директор Комунального закладу «Мирноградського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Мирноградської міської ради.

14. Про затвердження Положення про Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Мирнограда Донецької області у новій редакції.

Доповідач: Вікторія Вербенко, директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Мирнограда Донецької області.

15. Про внесення змін до рішення Мирноградської міської ради від 23.12.2020 № IІ/3-10 «Про затвердження Комплексної міської програми соціального захисту учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил України, членів їх сімей та сімей, члени яких загинули під час її проведення на 2021-2022 роки».

Доповідач: Світлана Вострикова, начальник Управління соціального захисту населення Мирноградської міської ради.

16. Про внесення змін до рішення Мирноградської міської ради від 16.10.2020 № VІІ/84-15 «Про затвердження Програми додаткових заходів щодо соціального захисту населення на 2021 – 2023 роки в Мирноградській міський територіальній громаді».

Доповідач: Світлана Вострикова, начальник Управління соціального захисту населення Мирноградської міської ради.

 

Доповідач: Світлана Груднєва, начальник відділу архітектури, містобудування та земельних відносин Виконавчого комітету Мирноградської міської ради.

17. Про передачу Ашрафову Р.Г.о. безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу по вул. Пугачова, вздовж бази з продажу будівельних матеріалів, м. Мирноград.

18. Про втрату чинності рішення Мирноградської міської ради від 09.12.2021 № VIIІ/18-74 «Про передачу Паськіву М.М. безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Бєлінського, 33, м. Мирноград».

19. Про передачу Паськіву М.М. в оренду земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Бєлінського, 33, м. Мирноград.

20. Про передачу Дудкіну О.О. в оренду земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Доценка, 69, м. Мирноград.

21. Різне.