Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

16.03.2021 11:12

Лікарем наркологом проведена лекція для суб’єктів пробації

605092be39f1b697674245.jpg

         На обліку в Мирноградському міському відділі філії Державної установи «Центр пробації» перебувають особи різних категорій, в тому числі і ті, які схильні до зловживання алкоголем чи вчинили кримінальні правопорушення  в стані алкогольного сп’яніння.  

         Такі особи потребують підвищеного контролю та роботи, направленої на профілактику вживання алкогольних напоїв чи зловживання такими напоями. З метою ефективної індивідуальної роботи з вказаними підобліковими, відділ пробації співпрацює з громадськими та державними організаціями, однією з яких є місцева лікарня.

         15 березня з метою проведення індивідуально-профілактичної роботи з суб’єктами пробації, які потребують профілактики алкогольної залежності, лікарем наркологом Мирноградської центральної міської лікарні була проведена лекція, під час якої присутнім була надана інформація щодо негативного впливу алкоголю на організм людини та на спосіб життя.

         Така робота з клієнтами триває постійно, так як одне з завдань на шляху перевиховання засуджених осіб – це вмотивувати кожного до позитивних змін у житті.  

605092c1dfe30349708981.jpg