Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

13.04.2021 11:20

Вирішення питань взаємодії з центром соціальних служб

60757eab268f6370928300.jpg

Мирноградський міський відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області при здійсненні своєї повсякденної роботи тісно співпрацює з Мирноградським міським центром соціальних служб.  

Так, уповноваженим органом з питань пробації спільно з центом соціальних служб поводяться соціально-виховні заходи, направлені на ресоціалізацію засуджених, запобігання вчиненню ними повторних правопорушень, вирішення криміногенних потреб осіб, які перебувають на обліку у відділі пробації.

12 квітня Мирноградським міським відділом філії ДУ «Центр пробації» в Донецькій області та Мирноградським міським центром соціальних служб була проведена робоча зустріч з обговорення питань, що стосуються спільної взаємодії.      

Під час зустрічі проаналізували проведену роботу за квартал, обговорили питання, що стосуються підготовки до звільнення осіб, які відбувають покарання у виді обмеження або позбавлення волі, проведення соціально-виховної роботи з особами, які перебувають на обліку у відділі, особливості проведення заходів під час карантину, планування подальшої спільної роботи, а також питання невиконання батьківських обов’язків особою, яка перебуває на обліку у відділі.

60757ead8f687903063805.jpg