Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

02.06.2021 16:24

З нагоди Дня захисту дітей співробітники пробації привітали дитину, родина якої опинилась в складних життєвих обставинах

60b786d77f101__Привітання-дитини1.jpg

Традиційно, 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне світле свято радості та надії. Діти - це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас, а наше майбутнє залежить від них.

Діти повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство. В ньому повинні панувати тільки добро та любов. Цей світ ми створюємо для них разом.

Так, в День захисту дітей співробітники Мирноградського міського відділу філії Державної установи «Цент пробації» спільно з головою Громадської організації «На часі» відвідали Громадську організацію «Крок-у-майбутнє» та привітали дитину, яка перебуває разом з батьками у притулку для осіб, які потрапили в складні життєві обставини.

Партнери розповіли дитині про свято та дівчинка отримала від гостей іграшки, деяке канцелярське приладдя, розвиваючі ігри для організації цікавого дозвілля та яскраву квіточку як знак того, що діти – це квіти життя.