Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

29.06.2021 16:51

Заняття з профілакти та подолання професійного вигорання пройшли для співробітників уповноваженого органу з питань пробації

60db25a2d0fdc__Заняття-з-вигорання.jpg

Відомо, що в наш час збільшився перелік професій, представники яких схильні до небезпечного синдрому вигорання. До нього здебільшого належать працівники системи професій «людина-людина», через те, що специфіка роботи людей цих професій відрізняється тим, що в них присутня велика кількість ситуацій з високою емоційною насиченістю та складністю міжособистісного спілкування.

З метою профілактики виникнення синдрому вигорання для співробітників Мирноградського міського відділу філії ДУ «Центр пробації» в Донецькій області спеціалістом центру соціальних служб було проведено заняття. Психолог центру соціальних служб розповіла співробітникам відділу пробації що таке стрес та синдром вигорання, про його причини та ознаки, стадії розвитку стресу також його наслідки, фази емоційного вигорання.

Зупинились на діагностиці синдрому вигорання та співробітники відділу пройшли тестування на визначення вигорання. Наприкінці заходу присутнім були надані рекомендації щодо профілактики вигорання та організації робочого процесу з метою правильного розподілу пріоритетів між задачами, а начальнику відділу – поради для ефективної підтримки колективного духу.