Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

23.12.2021 10:53

Оголошення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Мирноградської міської територіальної громади +Додатки

61c43b9e9b3f7__100518_smittya.jpg

Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу.

Виконавчий комітет Мирноградської міської ради,

вулиця Центральна, будинок 9, місто Мирноград,  Донецька область, 85323

Підстава  для  проведення  конкурсу.

Рішення Мирноградської міської ради від 09.12.2021 №VIII/18-11 «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Мирноградської міської територіальної громади»

Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів.

вулиця Центральна, будинок 9 (другий поверх, зал засідань), місто Мирноград, Покровський район, Донецька область, 85323;

02 лютого 2022 року о 10 год. 00 хв.

Якимова Оксана Олександрівна – головний спеціаліст з питань екології Виконавчого комітету Мирноградської міської ради, каб.8, тел. (06239) 61122.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу.

    

1. Наявність в учасника конкурсу достатньої кількості спеціально обладнаних транспортних засобів для вивезення побутових відходів, що утворюються у житловій забудові та на підприємствах, в установах, організаціях на території Мирноградської міської територіальної громади.

2.Наявність матеріально-технічної бази, технічний стан якої дозволяє забезпечити зберігання та охорону спеціально обладнаних транспортних засобів для вивезення побутових відходів, здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів, підтримання належного санітарного стану спеціально обладнаних транспортних засобів.

3. Розрахунок вартості надання послуг.

4. Досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів (не менше одного року).

5. Наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

Учасниками конкурсу можуть бути суб’єкти господарювання, установчими документами яких передбачено  провадження діяльності у сфері поводження з побутовими відходами та які можуть забезпечити виконання обов’язків, визначених у частині другій статті восьмій Закону України «Про житлово-комунальні послуги».

 Характеристика території, де повинні надаватися послуги з поводження з побутовими  відходами:  розміри  та  межі  певної території  та  перелік  розміщених  у  зазначених  межах  об’єктів утворення   побутових   відходів,  середня  відстань  до  об’єктів поводження з відходами та їх місцезнаходження.

 

     Межі  певної  території,  де  планується  надавати  послуги з поводження з побутовими відходами, визначає організатор конкурсу;

 

Послуги надають у межах Мирноградської міської територіальної громади (місто Мирноград, села Рівне, Красний Лиман):

1) площа міської територіальної громади – 2 495,3 га (в т.ч.: міста – 2 275 га , сіл – 220,3 га.)

2) кількість мешканців – 50 926 чол. (в т.ч. місто Мирноград – 49789 чол., села – 1137 чол.)

Конкурс проводиться на визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів як окремої комунальної послуги, право на яку виборюється на конкурсних засадах, що передбачає зокрема:

організацію надання підприємствам, установам, організаціям, мешканцям Мирноградської міської територіальної громади послуг з вивезення побутових відходів відповідно до стандартів, нормативів, передбачених Законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про відходи», Постановою Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 № 1070 «Про затвердження правил надання послуг з поводження з побутовими відходами», Схем санітарного очищення населених пунктів, планування заходів щодо збереження та сталого функціонування об’єктів та забезпечення споживачів послугами з вивезення побутових відходів.

Характеристика об'єктів утворення  побутових  відходів  за джерелами їх утворення:   

 

багатоквартирні житлові будинки:

 

     - загальна кількість будинків, у тому числі будинки з п'ятьма і більше поверхами із сміттєпроводами,  кількість мешканців  таких будинків;

по місту Мирноград 513 од. багатоквартирних будинків, в яких проживає 35,9 тис. чол., у тому числі будинки з п’ятьма і більше поверхами – 176 од., з них із сміттєпроводами 14 будинків – проживає 27,6 тис. чол.;

     - місцезнаходження  будинків,  їх  характеристика залежно від наявності видів благоустрою (каналізації,  центрального  опалення, водо- та газопостачання);

357 багатоквартирні будинки в м. Мирноград обладнані централізованою каналізацією, 325 будинків мають централізоване опалення, 357 будинків оснащені централізованим водопостачанням. По селу Рівне: 5 двоповерхових будинки, оснащені централізованим водопостачанням, без централізованого опалення.

     - кількість   будинків,   у   яких   відсутнє  централізоване водопостачання та каналізація,  а  рідкі  відходи  зберігаються  у вигрібних ямах;

 

По місту Мирноград відсутнє централізоване водопостачання та каналізація в 156 будинках, 71 будинок оснащений вигрібними ямами; по селу Рівне: 5 двоповерхових будинки, в яких проживає 60 чол., з вигрібними ямами.

-  відомості про власників або наймачів, користувачів, у тому числі орендарів джерел утворення побутових відходів;

Балансоутримувач 513 житлових будинків Комунальне підприємство «Служба єдиного замовника», з яких в управлінні керуючих компаній - 302 житлових будинків та 213 будинки в управлінні ОСББ

     - наявність,  кількість, місцезнаходження, об'єм і належність контейнерів (контейнерних майданчиків) для зберігання та  збирання різних побутових відходів;

Багатоквартирні житлові будинки обладнані 67 контейнерними майданчиками, на яких знаходиться 403 контейнери, об’єм контейнера – 0,75 м3, які знаходяться в господарчому віданні Багатогалузевого об’єднання комунального господарства Мирноградської міської ради.

одноквартирні житлові будинки:

 

     - загальна  кількість  будинків,  кількість  мешканців  таких будинків;

 

Загальна  кількість будинків приватного сектору – 8126,  в т.ч. по м. Мирноград - 7508, с. Рівне – 289, с. Красний Лиман – 329, в яких проживає 12,45 тис. чол.

     - наявність, кількість, місцезнаходження, об'єм і належність контейнерів  (контейнерних майданчиків) для зберігання та збирання різних побутових відходів;

Контейнерний збір в приватному секторі відсутній.

 

- характеристика під'їзних шляхів;

протяжність міських доріг 236 км, з них 68,5 км з твердим покриттям; Протяжність сільських доріг з твердим покриттям – 8,85 км, з них міського значення - 1,65 км.

під’їзні шляхи  – 4 км, середня відстань до об’єкту поводження з відходами - 23 км.

підприємства, установи та організації:

 

- загальна  кількість  та  перелік  підприємств,  установ  та організацій,  їх  характеристика  (бюджетні  або  інші  споживачі, наявність каналізації, центрального опалення, водо-  та газопостачання), місцезнаходження, кількість, об'єм, місцезнаходження та належність контейнерів;

1) на території міста 158 підприємств, установ і організацій (бюджетних установ 62: місцевий бюджет – 51, обласний – 3, державний - 8; інших підприємств - 96), які є споживачами центрального опалення, лише водопостачання – 56, лише водовідведення – 5, водопостачання і водовідведення -285. Наявність контейнерів у бюджетних установ – 54 од., в т. ч.: Відділ освіти Мирноградської міської ради – 49 од., Комунальне некомерційне підприємство «Мирноградська центральна міська лікарня» Мирноградської міської ради – 6 од. На території сіл 4 приватні підприємства, 2 фельдшерські пункти та 1 дитячий садок.

На території міста Мирноград передано в оренду нерухоме майно (приміщення, будівлі) комунальної власності за 88 договорами.

Кількість вулиць міста -271, сіл - 2.

  Характеристика, включаючи потужність, та місцезнаходження об’єктів  поводження з побутовими відходами відповідно до правил благоустрою територій населеного пункту, розроблених  з урахуванням  схеми санітарного очищення населеного пункту.

Полігон побутових відходів м. Мирноград потужністю 5700 тис. м3

Способи,  місце  та  кінцевий  строк подання конкурсних пропозицій.

 

1) місце подання конкурсних пропозицій: вулиця Центральна, будинок 9, другий поверх, кабінет № 31, місто Мирноград, Покровський район, Донецька область, 85323;

2) спосіб подання конкурсних пропозицій: особисто або поштою;

3) кінцевий строк подання конкурсних пропозицій: до 09 год. 00 хв. 02 лютого 2022 року;

Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

Виконавчий комітет

Мирноградської міської ради