Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

11.11.2021 13:27

YASNO допоміг 60 тис. українських сімей заощадити на рахунках за комунальні послуги завдяки енергозбереженню

618cfe492d43d__Енергоефективні-наборі-від-YASNO.jpg

11 листопада у світі відзначають Міжнародний день енергозбереження. Його мета – привернути увагу людства до раціонального використання енергоресурсів і зменшення впливу на навколишнє середовище. Нацкомісія з регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) роз’яснила українцям, як зменшувати енерговитрати за допомогою двозонних лічильників електроенергії. Вже 60 тисяч українських сімей підвищили свою енергоефективність та зменшують витрати на електроенергію до 50% за допомогою енергоефективних наборів від YASNO, які вже містять двозонні лічильники «день-ніч» разом с послугою швидкого встановлення та постановки на облік «під ключ».

За даними НЕК «Укренерго», з січня по вересень 2021 р. побутові споживачі використали більше 28 млрд кВт∙год електроенергії. Та важко уявити, скільки кВт∙годин було даремно згенеровано, витрачено й оплачене через неекономні електроприлади та побутові звички. Втім, енергоефективні набори від YASNO вже дозволяють 60 тисячам українських сімей запобігти марним енерговитратам, зменшити рахунки за світло і вплив на навколишнє середовище.

«У листопаді YASNO виповнилось два роки. Весь цей час ми не лише постачали приватним клієнтам електроенергію і газ, а й допомагали підвищувати енергоефективність житла, розумно поводитись з енергоресурсами і зменшувати платіжки за них. Користуючись нашими продуктами і послугами, мешканці Донеччини заощаджують на рахунках і водночас сприяють покращенню екологічної ситуації»,  – зазначив директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

За бажання оптимізувати енерговитрати оселі, сплачувати менше за комунальні послуги, а також оздоровити екологію варто замовити енергоефективний набір від YASNO. Його складові допоможуть приєднатись до ощадливого «нічного» тарифу на електроенергію і перенести частину енергоспоживання на години економії з 23:00 до 7:00. Таким чином, встановлення набору дозволить зменшити власні рахунки і одночасно розвантажити енергосистему України в пікові денні години та знизити її вплив на довкілля.

Мешканці регіону мають можливість стати енергоощадливими, не виходячи з дому і не наражаючи на небезпеку власне здоров’я. Адже замовити енергоефективний набір можна будь-яким обраним способом: в інтернет-магазині YASNO, за телефонами контакт-центру (067/095/093) 65-26-000 чи (0629) 52-60-00, написавши у приватні повідомлення на сторінці YASNO в Facebook, за допомогою Viber-боту YASNO-online або у мобільному додатку.

А отримати дієві поради з заощадження електроенергії, тепла і газу власники квартир і приватних будинків можуть з екранів мобільних телефонів і комп’ютерів у спеціальному проєкті «YASNO_як_заощаджувати».

618cfe471c94c.png